Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Peuterplusgroep

Peuterplusgroep

Is uw kindje 3 jaar geworden? Klein & Co biedt kinderopvang in verticale groepen van 0 tot 4 jaar en vanaf de leeftijd van 3 jaar is er de mogelijkheid om door te stromen naar een peuterplusgroep. Als ouder heeft u op dat moment de keuze om uw zoon of dochter op de verticale groep te laten of door te laten stromen. Op de peuterplusgroepen bereiden we uw kleintje op speelse wijze voor op de basisschool. Kinderen die al in een groep van Klein & Co zitten, hebben voorrang op een plek op de peuterplusgroep.

Wilt u uw kind inschrijven of eerst een rondleiding aanvragen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Inschrijven Rondleiding aanvragen

Onze peuterplusgroepen

Klein & Co Amstelveenseweg 97

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid vindt u Peuterplusgroep De Kleine Tijger. Hier begeleiden onze pedagogisch medewerker uw kindje om spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

“Elke dag is een nieuw avontuur met de kinderen, die alles willen ontdekken.” - Emma, vestigingsmanager

Aantal kindplaatsen

13

Registratienummer LRK

145064797

3+ jaar

Klik hier

GGD inspectierapport

Aantal kindplaatsen

9

Registratienummer LRK

533256732

0 – 4 jaar

Klik hier

GGD inspectierapport

Klein & Co Ceintuurbaan 207-H

De Kleine Olifant is een peuterplusgroep van Klein & Co die u vindt aan de Ceintuurbaan 207-H. Op deze gezellige locatie hebben we ruimte voor uw kindje vanaf 3 jaar oud.

“Samen spelen, samen eten, samen de wereld ontdekken: elke dag is hier een klein feestje.” - Jessie, assistent-vestigingsmanager

Aantal kindplaatsen

16

Registratienummer LRK

798493410

3+ jaar

Klik hier

GGD inspectierapport

Aantal kindplaatsen

39

Registratienummer LRK

206759836

Verticale groepen en peuterplus groep

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Nieuwe peuterplusgroep aan de Jacob Catskade!

Onze nieuwste peuterplusgroep is Het Kompas aan de Jacob Catskade in Amsterdam West. Uw kleintje van 3 jaar is hier van harte welkom om samen met de andere kinderen en onze pedagogisch medewerkers van elke dag een avontuur te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lekker veel buitenspelen in de grote tuin;
  • Uitstapjes maken met de bolderkar;
  • Actuele thema-activiteiten met o.a. sport, spel en muziek;
  • Op ontdekking gaan in het ervaringsatelier.

We baseren alle activiteiten op de belevingswereld van kinderen, zodat ze zo veel mogelijk geprikkeld worden om zelf te ontdekken. Een dagelijkse terugkoppeling en contact met de ouders vinden we erg belangrijk. Bekijk deze locatie en vraag eventueel een rondleiding aan als u graag kennis wilt maken. U en uw kindje zijn van harte welkom!

Spelenderwijs leren en ontwikkelen op de peuterplusgroep

Onze werkwijze op de peuterplusgroep is geïnspireerd op de ontwikkelingstheorieën van Lev Vygotsky. Kinderen leren door sociale processen in een sociale context; door te spelen en te ontdekken. Bij Klein & Co kijken we waar de peuter staat in de ontwikkeling. De pedagogisch medewerkers sturen het spel zodanig dat er een uitdaging wordt gecreëerd voor de peuter om zodoende zijn of haar ‘zone van de naaste ontwikkeling’ aan te spreken. Door goed te kijken naar het spel dat de kinderen spelen en vervolgens samen met de kinderen verder te spelen ontstaat er verdieping in het spel: een optimale omgeving om te leren en ontwikkelen. Het beleid dat Klein & Co voert op de peuterplusgroep is gericht op de leeftijd van 3 tot 4 jaar. Voor uitgebreide informatie verwijzen we u naar ons beleid.
Spelenderwijs leren en ontwikkelen op de peuterplusgroep

Rondleiding aanvragen?

Wilt u meer weten over de peuterplusgroepen van de Klein & Co kinderdagverblijven in Amsterdam? We nodigen u en uw kindje graag uit om kennis te maken tijdens een rondleiding op locatie. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze werkwijze, de dagindeling en hoe we uw kindje spelenderwijs laten leren en ontdekken.

Rondleiding aanvragen?