Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang De Pijp

Kinderopvang De Pijp

Kinderdagverblijf Klein & Co biedt uw kinderen een veilige plek in hartje Amsterdam waar ze op hun gemak de wereld leren ontdekken. Kinderen van 0 – 4 jaar oud bieden we de mooiste avonturen en de beste zorg.

  • Kleine, persoonlijke groepen
  • Heerlijk spelen in onze eigen, besloten binnenspeeltuin
  • Dagelijks een warme maaltijd

Is uw kleintje klaar voor zijn of haar eerste avonturen? Schrijf uw kindje direct in of vraag eerst een rondleiding aan.

Kinderdagverblijf in De Pijp

Klein & Co beschikt over verschillende panden aan de Ceintuurbaan in De Pijp, waar onze kinderopvang huist. Onze kinderdagverblijven zijn huiselijk ingericht en voorzien van verschillende uitdagende speelhoeken. We hebben plek voor diverse groepen. We werken dagelijks met actuele thema’s die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden knutselwerkjes of activiteiten rondom de feestdagen.

We dagen kinderen uit op het gebied van voeding en koken, omgeving en natuur, taal en ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat uw kind zich volop blijft ontwikkelen.

Ontdek onze veilige speeltuin

Voor kinderen in deze leeftijdscategorie is het van belang om lekker buiten te kunnen ravotten, maar natuurlijk wel op een veilige manier. Daarom gaat uw kleintje op ontdekkingstocht in onze ruime, besloten tuin. Hier krijgt uw kind alle ruimte om zich te bewegen en uiten.

Samen de stad ontdekken

Daarnaast gaan we regelmatig met de gehele groep op avontuur in de stad. Denk bijvoorbeeld aan een ochtendje Artis, lekker uitleven in de speeltuin om de hoek of boten kijken in de grachten. Alles uiteraard op geheel veilige wijze.

Klein & Co kinderopvang De Pijp

Woont u in De Pijp en bent u op zoek naar een kinderopvang dicht bij huis? Klein & Co zit bij u om de hoek! Met meerdere vestigingen aan de Ceintuurbaan is er altijd een locatie bij u vlakbij in de buurt.

“Voor kinderen die wonen in De Pijp zijn onze vestigingen aan de Ceintuurbaan een perfecte plek om zich op alle gemak en in alles rust te vermaken, ontwikkelen en de stad te verkennen.” -

Aantal kindplaatsen

12 - 26

Registratienummer LRK

210214570

Verticale groepen

0 – 4 jaar

GGD inspectierapport

Tarieven en openingstijden

Uw kleintjes zijn welkom bij onze kinderopvang in De Pijp van maandag tot en met vrijdag, tussen 07:30 uur tot 18:30 uur. De kosten voor ons kinderdagverblijf vindt u op onze tarievenpagina.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over ons kinderdagverblijf in De Pijp? U bent van harte welkom om onze opvang te komen bekijken tijdens een eerste kennismaking. Dit kan met of zonder uw kind. Onze collega’s vertellen u over alle mogelijkheden, onder andere over hoe we de dagen indelen met verzorging en spelenderwijs leren. Daarnaast geven ze u een rondleiding.

Onze kinderdagverblijven

Onze kinderopvang staat voor optimale kindontwikkeling. Met ons avonturenplan bieden we uw kind een pedagogisch onderbouwde fundering voor de ontwikkeling van de motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden, maar ook wat betreft taal en spraak. Wist u dat onze locaties niet alleen in De Pijp zitten? We hebben ook kinderdagverblijven in andere stadsdelen. Wellicht is een andere vestiging van Klein & Co dichter bij u. Bekijk ze hieronder: