Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang De Pijp

Kinderopvang De Pijp

Kinderdagverblijf Klein & Co biedt uw kinderen een veilige plek in hartje Amsterdam waar ze op hun gemak de wereld leren ontdekken. Kinderen van 0 – 4 jaar oud beleven bij ons de mooiste avonturen en krijgen de beste zorg.

  • Kleine, persoonlijke groepen
  • Heerlijk spelen in onze eigen, besloten binnenspeeltuin
  • Dagelijks een warme maaltijd

Is uw kleintje klaar voor zijn of haar eerste avonturen? Schrijf uw kindje direct in of vraag eerst een rondleiding aan.

Kinderopvang De Pijp Amsterdam

De kinderopvang in De Pijp in Amsterdam is te vinden op drie locaties aan de Ceintuurbaan. Bij deze vestigingen van Klein & Co zijn zowel verticale groepen als peuterplusgroepen te vinden. De drie locaties zijn gelegen op de begane grond aan de Ceintuurbaan. De ruimtes zijn huiselijk en avontuurlijk ingericht, echt een plek om te spelen en op ontdekkingstocht te gaan. Er is een huishoek, een leeshoek en een bouw- en verkeershoek met daarin verschillende materialen.

Spelenderwijs leren

Iedere groep werkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. De wereld wordt van buiten naar binnen gehaald, een thema wordt een echt avontuur. Naast de algemene speelruimtes is er een ontdekkamer waarin kinderen zelf met verschillende materialen aan de slag kunnen. Hier kunnen ze schilderen, met vloeibare materialen experimenteren en werken met voel en ervaar mogelijkheden. De peuterplusgroep is een groep waarin kinderen worden voorbereid op de overgang naar de basisschool. Ze worden steeds zelfstandiger en blijven uitgedaagd worden om telkens een stapje verder te zetten in hun ontwikkeling.

Samen ontdekken

Buiten op onderzoek uit gaan, de natuur in en alles eromheen ontdekken vinden wij bij Klein & Co heel belangrijk. Alle vestigingen beschikken over een afgeschermde tuin met vele ontdekmogelijkheden voor iedere leeftijd. Zo is er voor de allerkleinsten een afgeschermde plek om veilig en vrij de buitenwereld te ontdekken. Naast de ontdektuinen biedt de omgeving talloze mogelijkheden om op avontuur te gaan. We gaan naar het Sarphatipark, bezoeken de groenteman aan de Albert Cuypmarkt, kijken naar de olifanten in Artis, of ontdekken welke dieren er wonen op de kinderboerderij in de Pijp.

Woont u in De Pijp en bent u op zoek naar een kinderopvang dicht bij huis? Klein & Co zit bij u om de hoek! Met meerdere vestigingen aan de Ceintuurbaan is er altijd een locatie bij u vlakbij in de buurt.

Klein & Co kinderopvang De Pijp

Woont u in De Pijp en bent u op zoek naar een kinderopvang dicht bij huis? Klein & Co zit bij u om de hoek! Met meerdere vestigingen aan de Ceintuurbaan is er altijd een locatie bij u vlakbij in de buurt.

“Voor kinderen die wonen in De Pijp zijn onze vestigingen aan de Ceintuurbaan een perfecte plek om zich op alle gemak en in alles rust te vermaken, ontwikkelen en de stad te verkennen.” -

Aantal kindplaatsen

12 - 26

Registratienummer LRK

210214570

Verticale groepen

0 – 4 jaar

GGD inspectierapport

Tarieven en openingstijden

Uw kleintje is welkom bij onze kinderopvang in De Pijp van maandag tot en met vrijdag, tussen 07:30 uur tot 18:30 uur. De kosten voor ons kinderdagverblijf vindt u op onze tarievenpagina.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over ons kinderdagverblijf in De Pijp? U bent van harte welkom om onze opvang te komen bekijken tijdens een eerste kennismaking. Dit kan met of zonder uw kind. Onze collega’s vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en over hoe we de dagen indelen met verzorging en spelenderwijs leren. Daarnaast geven ze u een rondleiding.

Onze kinderdagverblijven

Onze kinderopvang staat voor optimale kindontwikkeling. Met ons avonturenplan bieden we uw kind een pedagogisch onderbouwde fundering voor de ontwikkeling van de motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden, maar ook wat betreft taal en spraak. Wist u dat onze locaties niet alleen in De Pijp zitten? We hebben ook kinderdagverblijven in andere stadsdelen. Wellicht is een andere vestiging van Klein & Co dichterbij voor u. Bekijk ze hieronder: