Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang Rivierenbuurt

Kinderopvang Rivierenbuurt

Onze kinderdagverblijven in de Rivierenbuurt in Amsterdam bieden een veilige plek om de wereld te ontdekken aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderopvang van Klein & Co is de ideale plek voor uw kleintje vanwege de volgende punten:

  • Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht
  • Dagelijks warm eten
  • Ruime binnentuin met veel mogelijkheden om te spelen en te ontdekken

Ook op avontuur met Klein & Co? Schrijf uw kind nu in of vraag een rondleiding aan!

Kinderopvang Rivierenbuurt Amsterdam

Klein & Co biedt kinderopvang in de Rivierenbuurt in Amsterdam op twee locaties in de Rijnstraat. De locaties liggen op loopafstand van elkaar, maar zijn ieder uniek. Er is een ruime locatie met twee aansluitende groepen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De ruimten zijn huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken, zoals een huishoek, leeshoek en bouw- en verkeershoek. De andere locatie is kleinschalig met een groep voor 0 tot 4 jaar en een peuterplusgroep. De peuterplusgroep legt de focus op de voorbereiding voor de overgang naar de basisschool.
Deze locatie beschikt over een grote ontdekruimte met een atelier, huishoek en bouwruimte. In het atelier liggen verschillende materialen waarmee gebouwd, geknutseld en geëxperimenteerd kan worden.

Thematisch werken

Bij Klein & Co werken we met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. We halen de wereld van buiten naar binnen en ontdekken alle aspecten binnen dit periodiek gekozen thema, met bijvoorbeeld kook-, taal-, muziek-, constructie- en sport en spelactiviteiten.

Samen op avontuur

Beide locaties beschikken over een grote, gezamenlijk ontdektuin met een buitenkeuken, zandbak en een afgeschermde plek voor de allerkleinsten. Buitenspelen staat dagelijks op ons programma omdat het goed is voor de motorische ontwikkeling en een grote bewegingsvrijheid biedt met ruimte voor gevarieerd spel. Naast het spelen in de ontdektuinen maken we regelmatig een wandeling in de buurt of in het Amstelpark, spelen we in de speeltuin of maken we een uitstapje naar Artis. Een dag vol avontuur beleef je bij Klein & Co!

Aantal kindplaatsen

28

Registratienummer LRK

161621727

Verticale groepen

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Klein & Co Rijnstraat 221
Verticale groep De Boterbloem

Bij Klein & Co aan de Rijnstraat 221 zijn de groepen De Boterbloem en De Kleine Beer gevestigd.

De Boterbloem is een verticale groep die ingericht is voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Je ziet ze elke dag groeien en zelfstandiger worden. Wij groeien graag met ze mee en kijken wat elk kind al kan. ” - Patricia, assistent-vestigingsmanager Rijnstraat

Aantal kindplaatsen

9

Registratienummer LRK

533256732

Verticale groep

0 – 4 jaar

GGD inspectierapport

Aantal kindplaatsen

10

Registratienummer LRK

533256732

Peuterplusgroep

3+ jaar

GGD inspectierapport

Tarieven en openingstijden

Onze kinderopvang in Amsterdam Rivierenbuurt is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 18:30 uur, voor tarieven klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf in de Rivierenbuurt in Amsterdam? U bent altijd welkom om samen met uw kind een kennismakingsafspraak te maken. Onze medewerkers leiden u graag rond en vertellen u alles wat u wilt weten over de dagindeling, spelenderwijs leren en de dagelijkse verzorging.

Rondleiding aanvragen

Onze kinderdagverblijven

Onze kinderopvang is inmiddels een begrip in de Rivierenbuurt, maar ook elders in Amsterdam staat Klein & Co bekend als een kinderopvang die staat voor kindontwikkeling en een sterk pedagogisch beleid. Neem ook eens een kijkje bij onze andere locaties, wellicht zijn die dichter bij u in de buurt: