Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderdagverblijf 0-4 jaar

Kinderdagverblijf 0-4 jaar

Zoekt u een kinderdagverblijf (0-4) jaar? Uw kindje is van harte welkom bij Klein & Co in Amsterdam. Als ouder kan het best zwaar vallen om de zorg voor uw kinderen uit handen te geven. Dat is een volkomen normaal gevoel dat iedere ouder treft. Het liefst zou u de zorg voor de kinderen op ieder moment zelf in handen willen nemen, maar uw baan en tal van andere verplichtingen beslissen daar vaak anders over. Gelukkig voelen uw kinderen zich bij Klein & Co al snel thuis en kunt u hen met een gerust hart naar ons kinderdagverblijf brengen.

Voordelen van ons kinderdagverblijf in Amsterdam

Al snel zult u merken dat het voor uw kinderen erg prettig is om naar kinderdagverblijf Klein & Co te komen. Elke dag leren ze nieuwe dingen, ontdekken ze de wereld en komen ze vrolijk thuis. De zorg voor uw kinderen staat centraal en net als u willen ook wij enkel en alleen het allerbeste voor hen op alle vlakken. Voordelen van onze kinderopvang zijn:

  • Verticale groepen
  • Dagelijks gezonde maaltijden
  • Ruimte voor ontwikkeling, spelen en groeien

Kinderdagverblijf 0-4 jaar in verticale groepen

Bij onze kinderopvang van 0 tot 4 jaar is de indeling van de groepen een belangrijk vraagstuk waar we goed en lang over nagedacht hebben. Het team van Klein & Co koos heel bewust en overtuigd voor verticale groepen waarbij kindjes van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep komen te zitten. De voordelen van dit systeem zullen u, net als ons, meteen overtuigen.

De voordelen van kinderopvang in verticale groepen

Het werken met verticale groepen zorgt ervoor dat uw kinderen niet elk jaar van groep moeten veranderen en zich moeten aanpassen aan die nieuwe groep. Van de leeftijd 0 tot 4 jaar kunnen ze bij dezelfde vriendjes en vriendinnetjes blijven en zijn ook onze pedagogisch medewerkers steeds vertrouwdere personen in hun leefomgeving. Broertjes en zusjes kunnen zo, ook al is er een leeftijdsverschil, zonder problemen bij elkaar in dezelfde groep zitten.

Door met kinderen van 0 tot 4 jaar in eenzelfde groep te werken, leren de jongere kinderen onbewust en ongedwongen erg veel van de oudere kinderen. Voor de oudere kinderen is het op hun beurt dan weer een goede manier om verantwoordelijkheid te leren opnemen en om zorg te dragen voor en zich empathisch op te stellen tegenover de jongere kinderen. Klein & Co wil door middel van verticale groepen een doordachte indeling aanbieden die gelijkaardig is aan een thuissituatie of later een schoolomgeving.

Spelen en leren gaan hand in hand bij Klein & Co

De kindertijd moet voor ieder kind, zonder uitzondering, een fantastische periode zijn. Leren, spelen, rennen, nieuwe dingen ontdekken en heerlijke avonturen beleven: bij Klein & Co zijn we ervan overtuigd dat dit erg belangrijk is voor kinderen, maar we sluiten hierbij altijd aan bij de ontwikkelingsfase van het kind.

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd dagprogramma waarbij spelen en leren moeiteloos met elkaar versmelten. U zult versteld staan van de evolutie die uw kind doormaakt en van de vaardigheden die daarbij maximaal ontwikkeld worden!

Vraag een rondleiding aan in ons kinderdagverblijf

Als u op zoek bent naar kinderopvang voor uw kind(eren) van 0 tot 4 jaar, dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking met onze faciliteiten en ons team. Dit kan tijdens een rondleiding waarbij u zichzelf kan overtuigen van de heerlijke periode die uw kind(eren) bij Klein & Co tegemoet gaat of gaan. Maak kennis met onze medewerkers en zie hoe we onze waarden elke dag opnieuw in de praktijk uitvoeren en uw kinderen een warm welkom bezorgen.

Brengt u gerust ook uw kind(eren) mee naar de rondleiding. Het is ook voor hen belangrijk om kennis te maken met hun toekomstige groep en ons team. Klein & Co kijkt er alvast naar uit om uw kind(eren) te helpen in de ontwikkeling naar een volgende belangrijke levensfase: de schoolloopbaan.

De vestigingen van Klein & Co: