Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang Amsterdam West

Kinderopvang Amsterdam West

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam West is een veilige plek om de wereld te ontdekken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De avontuurlijke kinderopvang van Klein & Co is ideaal voor uw kleintje vanwege de volgende punten:

  • Kleine groepen
  • Dagelijks warm eten
  • Kom lekker spelen en op avontuur in onze ruime binnentuin!

Ook op avontuur met Klein & Co? Schrijf uw kind nu in of vraag een rondleiding aan!

Kinderdagverblijf Amsterdam West

Klein & Co in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam West is een ruim opgezette locatie aan de Jacob Catskade. Hier kijken we uit over het water waar regelmatig boten langs varen. Bij binnenkomst ontmoeten ouders en kinderen elkaar bij breng- en haalmomenten in de ruime, gezellige speelhal.
Deze locatie beschikt over twee groepen van 0 tot 4 jaar met daarnaast een extra peuterplusruimte. Iedere groep werkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Onze thema’s zijn echte avonturen, waarbij de wereld van buiten naar binnen wordt gehaald. Kinderen worden uitgedaagd deel te nemen aan verschillende avonturen: koken & voeding, taal, kunst & cultuur en muziek activiteiten. Bij de peuterplusgroep worden activiteiten aangeboden ter voorbereiding op de basisschool.

De kinderopvang beschikt over een ruime ontdektuin met verschillende hoeken. Er is een hoek voor de allerkleinsten, die veilig en vrij kunnen rondkruipen en ontdekken. Naast deze babyhoek is er een grote zandbak en een helling met een glijbaan. De tuin nodigt uit om te ontdekken. Een kind kan zich buiten vrijer bewegen, motorische uitdagingen aangaan en meer geluid maken. Buiten en in de natuur doet een kind nieuwe ervaringen op. Naast onze ruime ontdektuin zijn er in de omgeving talloze plekken om te ontdekken. Een wandeling naar de kinderboerdij in het Westerpark, boten kijken aan de Jacob Catskade of spelen bij de speeltuin om de hoek. Een dag bij Klein & Co Staatliedenbuurt is een dag vol avontuur en ervaringen.

Klein & Co kinderopvang Jacob Catskade 33-35

Bij Klein & Co op de Jacob Catskade 33-35 zijn de groepen De Vuurtoren, De Optimist en Het Schuitje gevestigd. Dit zijn drie verticale groepen waarin we ruimte hebben voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tevens is op deze locatie de groep Het Kompas gevestigd die is een peuterplusgroep voor kinderen van 3+ jaar oud.

“We zijn erg blij met deze mooie, lichte locatie met een ruime tuin. Vanuit de ramen kunnen we de grote vrachtschepen en de kleine plezierjachten voorbij zien varen in de Kattensloot.” - Luna, assistent vestigingsmanager Jacob Catskade 33-35

Aantal kindplaatsen

22

Registratienummer LRK

206759836

Verticale groepen en peuterplus groep

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Tarieven en openingstijden

Klein & Co kinderopvang in Amsterdam West is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 18:30 uur, voor tarieven klik hier.

Meer informatie

Meer weten over ons kinderdagverblijf in Amsterdam West? U bent, samen met uw kind, altijd welkom om een kennismakingsafspraak te maken. Onze medewerkers leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen over de dagindeling, spelenderwijs leren en de dagelijkse verzorging.

Rondleiding aanvragen

Meer over Klein & Co

Klein & Co is een zeer complete kinderopvang, ook voor uw kindje(s). Onze ruime openingstijden geven u alle ruimte voor uw dagelijkse werk en met het warme eten bieden we kinderen een verse, gezonde maaltijd. Wist u al dat onze locatie in Amsterdam West niet ons enige kinderdagverblijf is? Onze andere vestigingen zijn: