Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang Amsterdam West

Kinderopvang Amsterdam West

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam West is een veilige plek om de wereld te ontdekken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De avontuurlijke kinderopvang van Klein & Co is ideaal voor uw kleintje vanwege de volgende punten:

  • Lekker spelen en op avontuur in onze ruime binnentuin!
  • Kleine groepen
  • Dagelijks warm eten

Ook op avontuur met Klein & Co? Schrijf uw kind nu in of vraag een rondleiding aan!

Kinderdagverblijf Amsterdam West

Kinderdagverblijf Klein & Co in Amsterdam West is een ruim opgezette locatie aan de Jacob Catskade in de Staatsliedenbuurt. Hier kijken we uit over het water, waar regelmatig boten langsvaren. Bij binnenkomst ontmoeten ouders en kinderen elkaar bij breng- en haalmomenten in de ruime, gezellige speelhal.

Deze locatie beschikt over drie groepen van 0 tot 4 jaar met daarnaast een extra peuterplusgroep. Iedere groep werkt met thema’s die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Onze thema’s zijn echte avonturen, waarbij we de wereld van buiten naar binnen halen. Kinderen worden uitgedaagd deel te nemen aan verschillende avonturen: koken & voeding, taal, kunst & cultuur en muziekactiviteiten. Bij de peuterplusgroep worden activiteiten gedaan ter voorbereiding op de basisschool.

Heerlijk buitenspelen in de ontdektuin

De kinderopvang beschikt over een ruime ontdektuin met verschillende hoeken. Zo is er een hoek voor de allerkleinsten, die hier veilig vrij kunnen rondkruipen en ontdekken. Naast deze babyhoek is er een grote zandbak en een helling met een glijbaan. De tuin nodigt uit om te ontdekken. Een kind kan zich buiten vrijer bewegen, motorische uitdagingen aangaan en meer geluid maken. Buiten en in de natuur doet een kind nieuwe ervaringen op.

Op avontuur in Amsterdam West

Naast onze ruime ontdektuin zijn er in de omgeving talloze plekken om te verkennen. Een wandeling naar de kinderboerderij in het Westerpark, boten kijken aan de Jacob Catskade of spelen bij de speeltuin om de hoek? Een dag bij Klein & Co kinderopvang in Amsterdam West is een dag vol avontuur en ervaringen.

Klein & Co Amsterdam West – Jacob Catskade 33-35

Bij Klein & Co op de Jacob Catskade 33-35 in Amsterdam West zijn de groepen De Vuurtoren, De Optimist en Het Schuitje gevestigd. Dit zijn drie verticale groepen waarin we ruimte hebben voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tevens is op deze locatie de peuterplusgroep Het Kompas gevestigd voor kinderen van 3+ jaar oud.

“We zijn erg blij met deze mooie, lichte locatie met een ruime tuin. Vanuit de ramen kunnen we de grote vrachtschepen en de kleine plezierjachten voorbij zien varen in de Kattensloot.”” - Luna, assistent vestigingsmanager Jacob Catskade 33-35

Aantal kindplaatsen

39

Registratienummer LRK

206759836

Verticale groepen en peuterplus groep

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Tarieven kinderdagverblijf Amsterdam West

De kosten van kinderopvang verschillen per situatie en per gezin. De uurtarieven worden jaarlijks vastgesteld en zijn inclusief de kosten van eten, drinken en luiers. Bekijk op onze pagina over de ouderbijdrage wat het uurtarief van dit jaar is bij Klein & Co.

In de meeste gevallen komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Er zijn verschillende factoren die samen bepalen hoeveel u uiteindelijk betaalt voor kinderopvang. Denk bijvoorbeeld aan het aantal uren dat u afneemt, het gezinsinkomen en het uurtarief van het kinderdagverblijf. Bereken uw kinderopvangkosten met onze handige rekentool.

Openingstijden

Klein & Co kinderopvang in Amsterdam West is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 18:30 uur. Brengen mag tot 09:30 uur en ophalen kan vanaf 16:30 uur. Zo zorgen we ervoor dat de rust in de groepen niet te veel verstoord wordt overdag. Uiteraard kan een uitzondering een keer voorkomen, bel ons dan gerust even.

Is uw kind ziek of om een andere reden niet in staat om te komen, neem dan voor 09:00 uur contact op met de locatie.

Rondleiding aanvragen

Meer weten over ons kinderdagverblijf in Amsterdam West? U bent, samen met uw kind, altijd welkom om een kennismakingsafspraak te maken. Onze medewerkers leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen over de dagindeling, spelenderwijs leren en de dagelijkse verzorging.

Rondleiding aanvragen

Meer over Klein & Co

Klein & Co is een zeer complete kinderopvang, ook voor uw kindje(s). Onze ruime openingstijden geven u alle ruimte voor uw dagelijkse werk en met het warme eten bieden we kinderen een verse, gezonde maaltijd. Wist u al dat onze locatie in Amsterdam West niet ons enige kinderdagverblijf is? Onze andere vestigingen zijn: