Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Warm eten

Warm eten

Bij Klein & Co eten we dagelijks een warme maaltijd! Door het gevarieerde menu wennen kinderen aan verschillende smaken en gerechten. Het warme eten wordt geleverd door Moekes Maaltijd.

Moekes Maaltijd

Iedere dag warm eten is een logistieke uitdaging, daarom hebben wij ervoor gekozen om de maaltijden door Moekes Maaltijd te laten verzorgen. Alles wat Moeke kookt is 100% natuurlijk en bevat dus geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere onnatuurlijke ingrediënten die niet in een gezonde maaltijd thuishoren. Moeke maakt gebruik van mooie, grotendeels biologische (95%) ingrediënten. Alles wat Moeke kookt is ook écht vers, dat betekent dat de houdbaarheid op geen enkele wijze wordt verlengd. Vanwege de beperkte houdbaarheid komt Moeke drie keer per week langs om de verse maaltijden op locatie te leveren.

Tijdens het werken op de peuterplusgroep kan ik goed mijn creativiteit kwijt. Het is elke keer weer een leuke uitdaging om nieuwe en aansluitende activiteiten te bedenken, passend bij de leeftijd en interesses van de kinderen.Twila de Boer – Pedagogisch medewerker