Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang Amsterdam Zuid

Kinderopvang Amsterdam Zuid

Onze kinderopvang in Amsterdam Zuid biedt een veilige plek om de wereld te ontdekken aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De avontuurlijke kinderdagverblijven van Klein & Co zijn ideaal voor uw kind omdat we het volgende bieden:

  • Zowel verticale groepen als peuterplusgroepen
  • Aandacht voor gezonde voeding, dagelijks warm eten
  • Lekker spelen en op avontuur in onze grote binnentuinen!

Gaat uw zoon of dochter mee op avontuur met Klein & Co? Schrijf uw kind in of vraag een rondleiding aan via onderstaande buttons!

Onze kinderopvang in Amsterdam Zuid

Klein & Co biedt kinderopvang in Amsterdam Zuid op 8 locaties, verspreid door de wijken Oud-Zuid, de Pijp en de Rivierenbuurt.

Kinderopvang Amsterdam Oud-Zuid

Onze kinderopvang in Amsterdam Oud-Zuid is te vinden op drie locaties aan de Amstelveenseweg. Deze vestigingen van Klein & Co bieden ruimte aan zowel verticale groepen als peuterplusgroepen. De peuterplusgroep is een groep waarin kinderen voorbereid worden op de overgang naar de basisschool. Er worden op de groepen verschillende thema’s behandeld die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. De kinderen worden uitgedaagd om deel te nemen aan verschillende avonturen op wisselende niveaus.

De groepsruimten zijn huiselijke en uitdagend ingericht met verschillende speelhoeken. Vanuit de groepsruimten kijken we op de Amstelveenseweg en daar is enorm veel te zien: een langsrijdende tram, restaurants, voorbijgangers die hun hond uitlaten, en allerlei voertuigen. Aan de overkant van de groepen zit de Schinkelkade met een kleinere speeltuin. Vanaf deze speeltuin kijk je uit op de brug die regelmatig open gaat voor verschillende boten. De Amstelveenseweg is een plek om op avontuur te gaan en elke dag nieuwe ervaringen op te doen.

Iedere groep beschikt over een ruime tuin met verschillende ontdekmogelijkheden. Er is een zandbak, een wigwam en een buitenkeuken. Buiten heeft een kind meer vrijheid om te bewegen, gevarieerd te spelen en geluid te maken. Naast de ontdektuinen zitten de groepen op loopafstand van het Vondelpark. Daar gaan de kinderen regelmatig naartoe om te spelen in de speeltuin, maken zij een uitgebreide wandeling langs de eendjes en de parkieten, of doen ze een speurtocht.

Aantal kindplaatsen

28

Registratienummer LRK

116876888

Verticale groepen

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Klein & Co Amstelveenseweg 73

Bij Klein & Co aan de Amstelveenseweg 73 is de groep De Lelie gevestigd. Dit is een verticale groep waarin we ruimte hebben voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“We hebben zo’n fijne groep! Omdat De Lelies nooit met meer dan 14 kinderen zijn, kunnen we iedereen de aandacht bieden die op dat moment nodig is. Er is natuurlijk ook de ruimte om lekker zelf te spelen.” - Emma, vestigingsmanager Amstelveenseweg

Aantal kindplaatsen

14

Registratienummer LRK

346557434

Verticale groep

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Aantal kindplaatsen

13

Registratienummer LRK

145064797

Peuterplusgroep

3+ jaar

GGD inspectierapport

Kinderopvang De Pijp Amsterdam

De kinderopvang in De Pijp in Amsterdam is te vinden op drie locaties aan de Ceintuurbaan. Bij deze vestigingen van Klein & Co zijn zowel verticale groepen als peuterplusgroepen te vinden. De drie locaties zijn gelegen op de begane grond aan de Ceintuurbaan. De ruimtes zijn huiselijk en avontuurlijk ingericht, echt een plek om te spelen en op ontdekkingstocht te gaan. Er is een huishoek, een leeshoek en een bouw- en verkeershoek met daarin verschillende materialen.

Iedere groep werkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. De wereld wordt van buiten naar binnen gehaald, een thema wordt een echt avontuur. Naast de algemene speelruimtes is er een ontdekkamer waarin kinderen zelf met verschillende materialen aan de slag kunnen. Hier kunnen ze schilderen, met vloeibare materialen experimenteren en werken met voel en ervaar mogelijkheden. De peuterplusgroep is een groep waarin kinderen worden voorbereid op de overgang naar de basisschool. Ze worden steeds zelfstandiger en blijven uitgedaagd worden om telkens een stapje verder te zetten in hun ontwikkeling.

Buiten op onderzoek uit gaan, de natuur in en alles eromheen ontdekken vinden wij bij Klein & Co heel belangrijk. Alle vestigingen beschikken over een afgeschermde tuin met vele ontdekmogelijkheden voor iedere leeftijd. Zo is er voor de allerkleinsten een afgeschermde plek om veilig en vrij de buitenwereld te ontdekken. Naast de ontdektuinen biedt de omgeving talloze mogelijkheden om op avontuur te gaan. We gaan naar het Sarphatipark, bezoeken de groenteman aan de Albert Cuypmarkt, kijken naar de olifanten in Artis, of ontdekken welke dieren er wonen op de kinderboerderij in de Pijp.

Klein & Co Ceintuurbaan 388-390

Bij Klein & Co aan de Ceintuurbaan 388-390 zijn de groepen De Roos en De Tulp gevestigd. Dit zijn allebei verticale groepen waarin we ruimte hebben voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Ons doel is om de kinderen een avontuurlijke omgeving te bieden, zodat ze steeds weer uitgedaagd worden om iets nieuws te ontdekken.” - Esther, vestigingsmanager Ceintuurbaan

Aantal kindplaatsen

26

Registratienummer LRK

157309083

Verticale groepen

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Aantal kindplaatsen

12

Registratienummer LRK

210214570

Verticale groep

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Klein & Co Ceintuurbaan 207-H

Bij Klein & Co aan de Ceintuurbaan 207-H is de groep De Kleine Olifant gevestigd. Dit is een peuterplusgroep waarin we ruimte hebben voor kinderen vanaf 3 jaar.

“Samen spelen, samen eten, samen de wereld ontdekken: elke dag is hier een klein feestje.” - Jessie, assistent-vestigingsmanager Ceintuurbaan

Aantal kindplaatsen

16

Registratienummer LRK

798493410

Peuterplusgroep

3+ jaar

GGD inspectierapport

Kinderopvang Rivierenbuurt Amsterdam

Klein & Co biedt kinderopvang in de Rivierenbuurt in Amsterdam op twee locaties in de Rijnstraat. De locaties liggen op loopafstand van elkaar, maar zijn ieder uniek. Er is een ruime locatie met twee aansluitende groepen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De ruimten zijn huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken, zoals een huishoek, leeshoek en bouw- en verkeershoek. De andere locatie is kleinschalig met een groep voor 0 tot 4 jaar en een peuterplusgroep. Deze kleinschalige locatie beschikt over een grote ontdekruimte met een atelier, huishoek en bouwruimte. In het atelier liggen verschillende materialen waarmee gebouwd, geknutseld en geëxperimenteerd kan worden.

De locaties werken met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Onze thema’s creëren een echt avontuur waarbij de wereld van buiten naar binnen wordt gehaald. Er worden kook-, taal-, muziek-, constructie- en sport- & spelactiviteiten gedaan. De peuterplusgroep is daarnaast bezig met de voorbereiding voor de overgang naar de basisschool.

Beide locaties beschikken over een grote, gezamenlijk ontdektuin met een buitenkeuken, zandbak en een afgeschermde plek voor de allerkleinsten. Kinderen hebben buiten meer bewegingsvrijheid en kunnen gevarieerder spelen. Daarnaast is buitenspelen goed voor de motorische ontwikkeling. Buitenspelen staat dan ook dagelijks op ons programma. Naast het spelen in de ontdektuinen zijn er in de omgeving vele plekken te ontdekken. Een wandeling in de buurt of naar het Amstelpark, spelen in de speeltuin of een uitstapje naar Artis. Elke dag een dag vol avontuur!

Aantal kindplaatsen

28

Registratienummer LRK

161621727

Verticale groepen

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Klein & Co Rijnstraat 221
Verticale groep De Boterbloem

Bij Klein & Co aan de Rijnstraat 221 zijn de groepen De Boterbloem en De Kleine Beer gevestigd.

De Boterbloem is een verticale groep die ingericht is voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Je ziet ze elke dag groeien en zelfstandiger worden. Wij groeien graag met ze mee en kijken wat elk kind al kan. ” - Patricia, assistent-vestigingsmanager Rijnstraat

Aantal kindplaatsen

19

Registratienummer LRK

533256732

Verticale groep

0 – 4 jaar

GGD inspectierapport

Aantal kindplaatsen

10

Registratienummer LRK

533256732

Peuterplusgroep

3+ jaar

GGD inspectierapport

Onze kinderopvang

Klein & Co is een professionele kinderopvang waar de ontwikkeling van uw kind voorop staat. Ons pedagogisch verantwoorde Avonturenplan stimuleert de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling, maar ook de ontwikkeling op het gebied van spraak en taal.

Met drie verschillende vestigingen verspreid over 8 locaties zijn we als Klein & Co goed vertegenwoordigd in Amsterdam Zuid, zowel in de Rivierenbuurt als in De Pijp. Wist u dat we elders in de stad ook kinderdagverblijven hebben? Wellicht zijn die wel dichter bij u in de buurt. Bekijk ze hieronder: