Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderopvang Staatsliedenbuurt

Kinderopvang Staatsliedenbuurt

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de Staatsliedenbuurt? Klein & Co Kinderopvang biedt kinderen van 0 – 4 jaar een heerlijke plek om veilig de wereld te ontdekken en is centraal gelegen in de Staatsliedenbuurt. We bieden uw kindje een avontuurlijke omgeving waar alle ruimte is voor ontwikkeling. Is uw kindje toe aan een nieuwe omgeving? Schrijf u nu in of vraag eerst een rondleiding aan!

  • Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht
  • Iedere dag warm eten
  • Ruime binnentuin om in te ravotten en ontdekken

Kinderdagverblijf Staatsliedenbuurt

De vestiging van Klein & Co in de Staatsliedenbuurt vindt u aan de Jacob Catskade. De ruim opgezette kinderopvang heeft uitzicht op het water; onze groepen zien er vaak boten langsvaren. Ouders halen en brengen hun kinderen in onze gezellige, ruime speelhal.

Ga op avontuur met een van de groepen

Klein & Co aan de Jacob Catskade heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 en een extra peuterplusruimte. We werken altijd met thema’s die horen bij de belevingswereld van de kinderen. We dagen ze uit met avonturen en halen de buitenwereld naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan diverse muziekactiviteiten, koken, voeding en het leren van taal en omgangsvormen. De peuterplusgroep bereidt kinderen voor op de basisschool met speciaal daarvoor ontworpen activiteiten.

Trek eropuit in onze avonturentuin

Onze kinderopvang in de Staatsliedenbuurt heeft ook een grote tuin met voor iedere leeftijd een hoek om te ontdekken. Zo hebben we een veilige plek voor de allerkleinsten, waar ze vrij en veilig kunnen rondkruipen. Voor de wat grotere kinderen hebben we een spannende helling met glijbaan en een zandbak, voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Een tuin is een essentiële plek voor uw kind om zich te ontwikkelen. Buiten is er meer bewegingsvrijheid, zijn er meer uitdagingen op het gebied van motoriek en mogen kinderen meer geluid maken. Buiten zijn en contact maken met de natuur bieden uw kind nieuwe ervaringen.

Samen de buurt ontdekken

Natuurlijk gaan we ook de tuin uit om de stad te ontdekken. Uiteraard geheel veilig en onder begeleiding. Zo maken we graag een wandeling naar de kinderboerderij in het nabijgelegen Westerpark, gaan we spelen in de speeltuin om de hoek of gaan we op een zomerse dag lekker boten kijken aan de Jacob Catskade. Zo ziet u: met Klein & Co Kinderopvang in de Staatsliedenbuurt hebben kinderen een dag vol met ervaringen en avonturen.

Klein & Co Kinderopvang Staatsliedenbuurt

Bij onze vestiging in de Staatsliedenbuurt vindt u de groepen ‘De Optimist’, ‘Het Schuitje’ en ‘De Vuurtoren’. Deze drie verticale groepen bieden ruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De peuterplusgroep heet ‘Het Kompas’, deze is speciaal voor kinderen van 3 jaar en ouder ter voorbereiding op de basisschool.

“We zijn trots op ons kinderdagverblijf aan de Jacob Catscade in de Staatsliedenbuurt. De lokalen zijn ruim, de grote ramen geven de hele dag veel natuurlijk licht en de tuin is voor iedereen een heerlijke plek om te spelen, ontdekken en contact te maken.” - Luna, assistent-vestigingsmanager Jacob Catskade 33-36

Aantal kindplaatsen

22

Registratienummer LRK

266857322

Verticale groepen en peuterplus groep

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Openingstijden en tarieven

Klein & Co Kinderopvang in de Staatsliedenbuurt is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 18:30 uur. De kosten van de kinderopvang hangen af van uw inkomen en voor hoeveel dagen in de week u opvang nodig heeft. Bekijk onze tarieven voor een compleet overzicht.

Heeft u nog vragen?

Bent u benieuwd naar onze kinderopvang in de Staatsliedenbuurt? U bent natuurlijk van harte welkom om ons kinderdagverblijf te komen bezichtigen middels een kennismakingsafspraak. We geven u en uw kleintje graag een rondleiding waarbij we al uw vragen omtrent kinderopvang beantwoorden.