Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Werken bij Klein & Co

Werken bij Klein & Co

Wil jij elke dag het verschil maken in het leven van kinderen? Bij Klein & Co krijg je de kans om jouw passie voor kinderopvang te combineren met een avontuurlijke werkomgeving. Als pedagogisch medewerker ben jij de held van onze kleintjes, die hen begeleidt in hun ontdekkingstocht door de wereld. Bij ons vind je een warme, hechte teamspirit waar professionaliteit en plezier hand in hand gaan. Samen zorgen we voor een veilige en inspirerende omgeving waar zowel kinderen als medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien. Klaar voor een nieuwe uitdaging en een werkdag vol avonturen? Lees meer over werken bij Klein & Co en vind de vacature waar jij naar op zoek bent!

Openstaande vacatures bij Klein & Co

Pedagogisch Medewerker (parttime/fulltime)

Ben jij avontuurlijk ingesteld, doe je graag nieuwe dingen en is met kinderen werken wat je het allerliefste doet? Word dan Pedagogisch Medewerker bij Klein & Co!

 

Wat we vragen:

 • In CAO Kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie
 • Geldige VOG
 • Pedagogische kennis, specifiek over de ontwikkelingsfases van een kind
 • Goede Nederlandse taalvaardigheid

Wat we bieden:

 • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (€2.539 – €3.489 per maand)
 • Swapfietsabonnement en vergoeding op je sport(school)abonnement
 • Trainingen, teamuitjes, borrels en nog veel meer…

Stageplek BOL-opleiding

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek in de kinderopvang in het kader van je BOL-opleiding (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker? Tijdens jouw 2de, 3de of 4de leerjaar kan je bij Klein & Co stage lopen! Het grootste deel van de week ga je naar school en daarnaast draai onder professionele begeleiding je één of meerdere dagen of dagdelen (in overleg) mee in de praktijk.

 

Wat we vragen:

 • Geldige VOG
 • BOL-opleidingsplek, leerjaar 2, 3 of 4
 • Goede Nederlandse taalvaardigheid

Wat we bieden:

 • Stagevergoeding
 • Professionele begeleiding door een hiervoor opgeleide pedagogisch medewerker
 • Ruimte voor ontwikkeling van je talenten en inbreng van je eigen ideeën.

BBL-opleiding Pedagogisch Medewerker

Is het je droom om met kinderen te werken en hen te begeleiden in hun ontwikkeling tot aan de basisschool? Kom dan werkend leren bij Klein & Co tijdens je BBL-opleiding (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker! Tijdens de opleiding werk je 18-36 uur om zoveel mogelijk te leren in de praktijk en ga je één dag(deel) naar school.

 

Wat we vragen:

 • Geldige VOG
 • Toereikend diploma of overgangsbewijs
 • Goede Nederlandse taalvaardigheid

Wat we bieden:

 • Betaalde 1-jarige opleiding MBO niveau 3 of 4
 • Salaris conform CAO Kinderopvang, start in schaal 5, trede 8 (€ 2.420 per maand)
 • Ruimte om je talenten te ontwikkelen en eigen ideeën in te brengen
 • Swapfietsabonnement en vergoeding op je sport(school)abonnement

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Bekijk dan al onze openstaande vacatures via de button en wie weet kom jij ons team versterken!

Bekijk alle vacatures

Klein & Co: een veilige en vertrouwde ontwikkelomgeving voor kinderen

Bij Klein & Co staat de ontwikkeling van ieder kind centraal. Onze werkwijze is gebaseerd op een pedagogische visie die kinderen stimuleert om hun talenten te ontdekken in een veilige, huiselijke omgeving. We werken met kleine groepen en bieden een breed scala aan activiteiten, binnen thema’s als natuur en taal tot kunst en sport, afgestemd op de belevingswereld van het kind. Door dagelijkse avonturen en thematisch werken, helpen we kinderen zich te ontwikkelen tot zelfstandige, zelfverzekerde individuen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat elk kind zich gezien en gehoord voelt.

Meer over onze werkwijze

Informele werksfeer binnen een hecht team

Bij Klein & Co geloven we in de kracht van een hecht team en een informele werksfeer. Onze vestigingen hebben vaste teams van pedagogisch medewerkers. Zij werken nauw samen met de vestigingsmanager en de assistent-vestigingsmanager. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, wat zorgt voor een persoonlijke en betrokken werkomgeving. We organiseren regelmatig teamuitjes en studiedagen, zodat collega’s elkaar beter leren kennen en zich voortdurend blijven ontwikkelen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd teamlid. Deze informele sfeer draagt bij aan het werkplezier en de ontwikkeling van zowel medewerkers als kinderen. Kom jij ons team versterken?

Bekijk alle openstaande vacatures

Kinderdagverblijven in heel Amsterdam

We hebben verschillende vestigingen van Klein & Co in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West:

We hebben op deze vestigingen verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar en peuterplusgroepen voor de oudere peuters vanaf 2,5-3 jaar. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Meer over de vestigingen

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over het werken bij Klein & Co of over een van onze vacatures? Aarzel niet en neem contact met ons op via 020-6708576 of stuur een e-mail naar info@kleinenco.nl. We beantwoorden graag al je vragen!