Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

MeMo

Een keer in de twee weken komt een artiest van MEMO op alle groepen om een kleine voorstelling te geven. MEMO verzorgt interactieve voorstellingen voor kinderen tussen nul en zes jaar en biedt hiermee cultuureducatie voor de allerkleinsten. Spelen, luisteren, ervaren en leren gaan hierbij hand in hand. Door haar unieke werkwijze vindt MEMO een mooi evenwicht tussen educatie en plezier.

Jonge Sporthelden

Jonge Sporthelden is een speciaal ontwikkelde methode voor kinderopvangorganisaties. Met deze methode is het voor pedagogische medewerkers mogelijk om peuters via  een compleet ingericht beweegprogramma, een héél jaar lang veelzijdig in beweging te zetten!

Flexkids

Klein & Co werkt met het digitale systeem Flexkids. Flexkids biedt software voor iedereen betrokken bij de hele organisatie. Van planners tot pedagogisch medewerkers, van managers tot directie en van financiële medewerkers tot ouders. De software is opgebouwd uit verschillende disciplines, namelijk kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie aangevuld met de benodigde portalen.

’t Kabouterhuis

Klein & Co heeft een nauwe samenwerking met het medisch orthopedagogisch centrum ’t Kabouterhuis. ’t Kabouterhuis biedt hulp aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met opvoedingsproblemen of met psychiatrische problemen. Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van hechting tussen ouder en kind. Wanneer de begeleiding van ’t Kabouterhuis wordt ingezet voor individuele kinderen dan wordt altijd eerst toestemming aan de ouders gevraagd. Voor meer informatie verwijzen wij naar het pedagogisch beleid.

Onderwijsinstellingen

Klein & Co heeft een samenwerking met meerdere onderwijsinstellingen. Zo ontvangen wij met regelmaat stagiaires van het ROC van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam.

 

Tijdens het werken op de peuterplusgroep kan ik goed mijn creativiteit kwijt. Het is elke keer weer een leuke uitdaging om nieuwe en aansluitende activiteiten te bedenken passend bij de leeftijd en interesses van de kinderen.Twila de Boer – Pedagogische medewerker