Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Warm eten

Warm eten

Bij Klein & Co eten we dagelijks een warme maaltijd! Door het gevarieerde menu wennen kinderen aan verschillende smaken en gerechten. Het warme eten wordt geleverd door Moekes Maaltijd.

Moekes Maaltijd

Iedere dag warm eten is een logistieke uitdaging, daarom hebben wij ervoor gekozen om de maaltijden door Moekes Maaltijd te laten verzorgen. Alles wat Moeke kookt is 100% natuurlijk en bevat dus geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere onnatuurlijke ingrediënten die niet in een gezonde maaltijd thuishoren. Moeke maakt gebruik van mooie, grotendeels biologische (95%) ingrediënten. Alles wat Moeke kookt is ook écht vers, dat betekent dat de houdbaarheid op geen enkele wijze wordt verlengd. Vanwege de beperkte houdbaarheid komt Moeke drie keer per week langs om de verse maaltijden op locatie te leveren.

Een dag bij Klein & Co zit vol avonturen en leermomenten. Zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Het nauw contact en de samenwerking met alle collega's geeft een familiair gevoel en maakt dat ik mij op mijn plek voel. Ik kan thuis nog uren praten over alle avonturen van de dag.Lynn van de Wouw- Vestingsmanager