Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Extra begeleiding

Extra begeleiding

Als je zo veel verschillende kinderen ziet als onze pedagogisch medewerkers kan het zijn dat de ontwikkeling van een bepaald kind je opvalt. Een kind lijkt achter te lopen of er is iets anders aan de hand zoals bijvoorbeeld bepaald gedrag dat je opvalt en/of problemen waar je tegen aan loopt.

Klein & Co werkt samen met de Alert(4)you, dat zijn medewerkers van het Medisch Orthopedagogisch Centrum ‘t Kabouterhuis in Amsterdam. We hebben een contactpersoon die de pedagogisch medewerkers ondersteunt en tips geeft waar en wanneer nodig. Deze contactpersoon is bekend en vertrouwt voor de medewerkers waardoor de drempel niet te groot is om vragen te stellen of zorgen te delen. Dit contact kan telefonisch plaatsvinden maar als dit gewenst is komt de contactpersoon langs op de groep.

Naast Alert(4)you is Klein & Co ook bekend met de individuele begeleidingsmogelijkheden van Okido. Een organisatie die de integratie van kinderen met een ontwikkelingsprobleem in de reguliere kinderopvang bevordert. Meer hierover is te lezen in ons Pedagogisch beleid.