Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Kinderdagverblijf Amsterdam Centrum

Kinderdagverblijf Amsterdam Centrum

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Centrum is een veilige plek om de wereld te ontdekken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De avontuurlijke kinderopvang van Klein & Co biedt het beste voor uw kleintje:

  • Kleine groepen
  • Dagelijks warm eten
  • Lekker spelen en op avontuur in onze grote binnentuin!

Ook op avontuur met Klein & Co? Schrijf uw kind nu in of vraag een rondleiding aan!

Kinderopvang Centrum

Klein & Co Centrum is gevestigd in een fraai grachtenpand aan de Keizersgracht. Deze locatie beschikt over 2 groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Beide groepsruimten hebben een unieke indeling. De groepen zijn huiselijk ingericht met verschillende uitdagende speelhoeken. Op de groepen wordt gewerkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. De wereld wordt van buiten naar binnen gehaald, het thema wordt een echt avontuur. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende leeftijdsgebonden activiteiten zoals koken & voeding, experimenteren, taal en natuur & omgeving. Hiermee worden de kinderen uitgedaagd om nieuwe ervaringen op te doen.

Aan de achterzijde van deze locatie ligt een ruime afgeschermde tuin. Deze ruime tuin is een plek om op onderzoek uit te gaan, om vrij te ontdekken welke mogelijkheden er buiten zijn. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermde ruimte waar ze veilig en vrij kunnen ontdekken wat er buiten te beleven is. Buiten en in de natuur hebben kinderen meer bewegingsvrijheid en ze kunnen zich vrijer verplaatsen en meer lawaai maken. We gaan met de groep regelmatig op avontuur in de omgeving, want er zijn talloze plekken om te ontdekken. Een ochtend dieren zoeken in Artis, boten kijken aan de Keizersgracht of spelen in de speeltuin om de hoek. Een dag bij Klein & Co Centrum is een dag vol avontuur.

Klein & Co kinderopvang Keizersgracht 699

Kinderopvang in het centrum van Amsterdam, vlak bij uw werk of woning? Klein & Co is gevestigd in hartje Amsterdam, dichter bij het avontuur kan haast niet! Op deze locatie hebben we 2 verticale groepen De Pioen en De Viool.

“Een oase van rust midden in het centrum, dat is Klein & Co voor de kinderen. Het is heerlijk om kleine wandelingen te maken en samen de stad te verkennen.” - Emma, vestigingsmanager Keizersgracht 699

Aantal kindplaatsen

26

Registratienummer LRK

206759836

Verticale groepen

0-4 jaar

GGD inspectierapport

Tarieven en openingstijden

Onze kinderopvang in Amsterdam Centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 18:30 uur, voor tarieven klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf in Amsterdam Centrum? U bent, samen met uw kind, altijd welkom om een kennismakingsafspraak te maken. Onze medewerkers leiden u graag rond en vertellen u alles over de dagindeling, spelenderwijs leren en de dagelijkse verzorging.

Rondleiding aanvragen

Onze vestigingen

Klein & Co heeft u veel te bieden. Met ons uitgebalanceerde avonturenplan zorgen we voor optimale kindontwikkeling. Wist u dat we naast onze vestiging in Amsterdam Centrum ook te vinden zijn in andere stadsdelen? Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze andere locaties: