Baroniestraat 19
1079 PB Amsterdam

020-6708576info@kleinenco.nl

Pedagogisch medewerker (fulltime & parttime)

Pedagogisch medewerker (fulltime & parttime)

Ben jij klaar om met ons op avontuur te gaan?

Bij Klein & Co gaan wij samen met de kinderen het avontuur aan met als doel om de kinderen zowel lichamelijk, cognitief en sociaal-emotioneel te laten ontwikkelen. Acht jij jezelf geschikt om deze belevenis samen met de kinderen in goede banen te leiden en beschik jij over de juiste competenties? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Klein & Co is veel meer dan alleen opvang. Binnen Klein & Co wordt er iedere dag gewerkt aan het creëren van een omgeving waarin zowel kinderen als pedagogisch medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Als vestigingsmanager krijg ik er veel energie van om hier aan te kunnen bijdragen.Emma van der Ham- Vestingmanager

Gratis jaarabonnement op een sportschool naar keuze!

Niet alleen de ontwikkeling van onze kinderen is voor ons belangrijk, maar ook de fysieke en mentale gezondheid van onze werknemers heeft onze aandacht. Daarom bieden wij al onze werknemers een gratis jaarabonnement op een sportschool naar keuze.

Doe ervaring op naast jouw studie Pedagogiek

Bij Klein & Co zijn wij niet alleen op zoek naar fulltime pedagogische-medewerkers, maar ook studenten die in hun 3e jaar of hoger van hun studie Pedagogiek zitten, krijgen bij ons alle ruimte om ervaring op te doen met natuurlijk de mogelijkheid om te groeien binnen onze organisatie.

Ben jij een student Pedagogiek en voldoe jij aan ons profiel? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij samen kijken naar hoe we het werken bij Klein & Co kunnen combineren met jouw studie.

Super happy met de peuterplus groep op Klein & Co - de kids vinden het fantastisch en ontwikkelen zich razendsnel.Nynke Geus - mama van Tommie Geus
 

Contact

Meer over Klein & Co

Klein & Co is een kinderopvangorganisatie met kleine groepen in een huiselijke omgeving. Er zijn verticale groepen en peuterplusgroepen.

Wat verwacht Klein & Co van jou:
Als pedagogisch medewerker de kinderen begeleiden, stimuleren en volgen in de ontwikkeling zodat ze alle mogelijkheden hebben de wereld in alle veiligheid te ontdekken.

Wat houdt de functie van pedagogisch medewerker in:
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op jouw groep. Ons pedagogisch beleidsplan is hierbij het uitgangspunt.

Je begeleidt de kinderen en ontwikkelt hen naar zelfstandigheid op een liefdevolle, respectvolle manier die aansluit op de behoefte van het kind. Je stemt dit af met zowel ouders als collega’s en deelt relevante informatie, waardoor er in een sfeer van openheid en vertrouwen wordt samengewerkt. Je bent als mentor verantwoordelijk voor een aantal kinderen die je volgt in de ontwikkeling en dit deelt met ouders.

Wat zijn de functie-eisen:

 • Je zet je vaardigheden en kennis om de kwaliteit van Klein & Co te waarborgen.
 • Je bent in bezit van een in de CAO vastgelegde beroepskwalificatie en een VOG.
 • Je hebt pedagogische kennis, specifiek over de ontwikkelingsfases van een kind.
 • Je hebt naast het groepsproces oog voor de individuele behoeftes van een kind en sluit daar respectvol op aan.
 • Je bent proactief, ondernemend en flexibel.
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s.
 • Je beheerst de Nederlandse (en Engelse) taal goed in woord en geschrift.

Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht en altijd bereid om een stapje extra te doen. Je weet waar je het over hebt en hebt een onderzoekende houding.

Wat bieden we:

 • Ondersteuning van het hoofdkantoor, vestigingsmanager, waardoor je je als pedagogisch medewerker volledig kan focussen op de begeleiding en ontwikkeling van de kinderen.
 • Zekerheid met een contract voor (on)bepaalde tijd met vaste uren.
 • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (trede afhankelijk van je ervaring).
 • Naar wens het begeleiden en opleiden van stagiaires om je kennis over te brengen.

Ben je geïnteresseerd?

Voldoe je aan het profiel en denk jij deze vacature met veel enthousiasme te kunnen vervullen? Dan nodigen we je graag uit te reageren, misschien hebben wij zelfs nog wel een verrassing voor jou tijdens ons gesprek.  Je kunt reageren d.m.v. het contactformulier in te vullen, te bellen naar ons kantoor op 020-6708576 of een sollicitatiebrief met een CV te sturen naar werkenbij@kleinenco.nl